5.jpg

PULJETRYK – BESTIL MED FÅ KLIK

Få høj kvalitet – og spar penge på bestillingen af tryksager

Konceptet er enkelt
En trykmaskine er dyr i opstart. Jo flere der er til at dele omkostningerne, desto billigere bliver den enkelte tryksag. Vi samler til pulje og fylder trykarket helt ud – derfor kan vi skære toppen af prisen. I skal blot selv klare bestillingen online. Det er enkelt og nemt. Få klik, og I har bestilt.

Fast pris
Priser i puljetryk er med alt inklusive – ingen overraskende gebyrer, eller leveringsomkostninger.

Leveringstid
Puljetryk har en leveringstid på 6-8 arbejdsdage.

Se PDF med mere info

3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KVALITET

Personlig rådgivning
med mange muligheder

Hvilken papirkvalitet skal vi vælge? Skal sagen trykkes digitalt, eller skal den trykkes i offset? Hvilket format skal vi vælge? Hvordan får vi lavet en rund eller en trekantet brochure?

Hillerød Grafisk sørger vi for, at vi sammen træffer det rigtige valg, så I opnår den bedste kvalitet og undgår at tryksagen bliver dyrere end aftalt. Ring til os tidligt i processen, så kan vi rådgive bedst muligt.

Et fleksibelt trykkeri

Firefarve trykmaskiner med lakværk, digitaltryk og storformatprint m.m. Vi kan tilpasse os jeres behov – også når det skal gå stærkt.

Vi ved, at mange står med deres tryksag i sidste øjeblik. Netop her er vi fleksible, fordi vi ofte kan finde en løsning, der gør vi kommer i mål til tiden.

Grib telefonen og ring! Vi er altid klar til at hjælpe.

Høj tryk- og printkvalitet

Det er dyrt, ærgerligt og tidskrævende at begå fejl. Inden vi går i gang med din tryksag, tjekker vi altid filen for at sikre os, at den er trykklar. Opdager vi en fejl, får I straks besked.

Alle sager ses efter, inden hele oplaget trykkes. Det godkendte trykark gemmes sammen med sagen til et eventuelt senere genoptryk. Alle filer gemmes i op til tre år.

Kontakt os

Hillerød Grafisk ApS 
Huginsvej 6E
3400 Hillerød

CVR 15 82 50 30

adm@hillerodgrafisk.dk
+ (45) 4826 0249

  

 

Følg os